Wij zijn logiconnekt

Aanleiding voor een hub

De bevoorrading van bedrijven, instellingen en particulieren staat aan de vooravond van grote veranderingen. Door de toenemende drukte in dichtbevolkte gebieden neemt de luchtvervuiling van de omgeving sterk toe. Er moeten nieuwe manieren gevonden worden om leveringen d.m.v. vervoer slim, schoon en veilig te doen.

Logi Connekt is opgericht door Duivenvoorde Transport. Wij hebben jarenlange transportervaring in de retail naar klanten in dorpen en steden. Wij ondervinden steeds meer last van toenemende drukte in dichtbevolkte gebieden. De steden lopen vol waardoor de veiligheid afneemt en de luchtvervuiling toeneemt.

Overheden hebben diverse klimaatakkoorden gesloten om de komende jaren CO2 en fijnstof te verminderen. O.a. de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek is ondertekend door Gemeentes. De Gemeentes streven in 2025 naar een emissievrije stadslogistiek en het aantal voertuigen drastisch te verminderen.

Wij zijn al klaar voor 2025!
Logi Connekt kan door de efficiënt ingerichte HUB in Zoeterwoude goederen leveren met zero emissie transportmiddelen op een schone en veilige manier. Wij doen dat voor stads- en regiodistributie in de regio 071.

CO2 uitstoot, reductie en compensatie!

Het zijn woorden die je veel tegenkomt. Dit is een collectief probleem en wij willen graag hier onze verantwoordelijkheid nemen door vervoer slimmer, schoner en veiliger te doen.

Grootste probleem is dat er te veel transportbewegingen zijn door te veel verschillende leveranciers naar de dezelfde adressen. Als de grote vrachtwagens en bestelbusjes op diesel hun goederen bij ons lossen, zorgen wij voor gebundeld transport met 100% elektrische voertuigen naar de klant.

Om inzichtelijk te maken hoe u kunt bijdragen aan de klimaatdoelen, maken wij voor u inzichtelijk wat uw bijdrage in CO2 reductie is. Per klant zullen wij een CO2 reductie kaart bijhouden, die u voor promotiedoeleinden kunt gebruiken.

Heeft u vragen, u kunt ons bellen of vul uw gegevens in bij contact.

T: 06 51148825

contact